joi, 6 noiembrie 2014

Ingrijirea la superlativ cu Gerovital H3 Derma+

Mereu am fost in cautarea celor mai bune produse de ingrijire, in special a tenului meu, care la schimbari bruste de temperatura imi creeaza automat probleme, mai mici sau mai mari. Dar pe piata cosmetica sunt atatea produse care noua, domnisoarelor si doamnelor ne fura ochii si din pacate ignoram cerintele reale ale tenului nostru. Alegem un produs pentru ca este nou pe piata si promite sa faca minuni pentru ten. Marea greseala pe care si eu o faceam in adolescenta a fost faptul ca mult timp nu am identificat tipul meu de ten. A doua greseala este faptul ca nu consultam eticheta, care contine multe ingrediente in plus, dupa parerea mea si poate si ingrediente la care suntem alergice fara sa stim. De aceea ni se intampla sa ne trezim peste noapte cu o iritatie urata de la produsul minune achizitionat. Si eu am cautat raspunsuri la toate cerintele legate de frumusete. Si cu rabdare, le-am si gasit!
Tipul meu de ten este mixt. Asta inseamna ca este lucios in zona T (frunte si nas) si uscat pe obraji. Cu toate ca pe obraji pielea mea are tendinta sa se usuce, nici nasucul nu scapa de decojire cand temperaturile cresc brusc. O problema care mie imi da batai de cap. Si peste toate astea, se adauga si acneea care ma sacaie lunar. Problema numarul 3: ochii mei sunt foarte sensibili si o perioada lunga de timp am folosit produse de curatare si ingrijire care imi iritau ochii in timp.

        Solutia? 

Vine de la un brand cunoscut de voi si indragit de mine: Farmec a reusit sa lanseze niste produse dermatocosmetice exceptionale, din gama Gerovital H3 Derma+,  prima gama anti-age din lume. Dupa cum stim, Gerovital Doctor in Frumusete s-a gandit la noi si a creat o gama de produse destinata farmaciilor, oferind consumatorilor solutii cosmetice de inalta calitate.


Am incredere in Farmec si in produsele lor, deoarece am incercat multe produse de ingrijire pana acum si chiar am fost pe deplin multumita! Si cand am descoperit noua gama abia lansata am zis ca trebuie neaparat sa o incerc si eu.
Dar despre ce produse tot vorbesc eu aici? Cu rabdare va voi descrie si produsele care fac parte din gama Gerovital H3 Derma+, caci si eu am fost curioasa sa aflu mai multe despre ele. Asa ca m-am informat, atat pentru mine, cat si pentru voi, ca sa va pun in tema cu cele mai noi produse de ingrijire, caci toate avem in comun pasiunea pentru produsele acestea sau pentru cele de beauty si lista poate continua, dar in materie de beauty nu avem limite si bariere!


Sursa de informare (adica descrierea ce urmeaza) vine chiar de la sursa sigura, adica site-ul oficial Farmec, caci de acolo m-am consultat si eu. Si sa incepem cu inceputul si cu primul produs pe care am zis ca mi-l voi achizitiona cat mai curand posibil!


1. Crema antiacneica a fost prima care mi-a atras atentia, deoarece am probleme cu acneea care imi da batai de cap uneori. Si nu puteam sa nu incerc un produs destinat acestei lupte interminabile. Cu siguranta nu ai cum sa ramai indiferent.

Descriere oficiala: Efectul cremei consta in ameliorarea simptomatologiei tenului acneic (comedoane, papule, pustule), in special in cazul acneei juvenile usoare si medii, iar in cazurile severe se recomanda asocierea terapiei interne, sub control medical de specialitate. Regleaza secretia de sebum prin acidul oleanoic. Zincul din compozitia lui promoveaza procesul de vindecare. Soothexul are un efect calmant si de reducere a inrosirii pielii.


Pot spune din experienta personala ca acneea juvenila m-a lasat cu niste cicatrici inestetice destul de enervante, iar comedoanele imi mai fac si acum cate o vizita neplacuta! Cum sa nu accept provocarea Gerovital H3 Derma+ cand gama este certificata clinic, iar eficienta produselor este atestata de catre specialisti? Sper ca va fac curioase, nu de alta dar este o gama de produse serioasa, ce merita!
Gama este destinata exclusiv tenului sensibil, dar se preteaza foarte bine si pe tenul gras sau mixt.


2. Fluidul de curatare pentru ochi si fata - Dupa cum  va spuneam, ochii mei sunt foarte sensibili si toate produsele destinate acestei zone sensibile a fost destinata esecului (din pacate pentru ochisorii mei, care au avut mult de suferit). Ghiciti ca si acest produs a fost trecut pe liste de must-have!


Descrierea oficiala: Formula fluida, asocierea substantelor emoliente blande si a ingredientelor cu actiune calmata o recomanda inclusiv pentru curatarea tenului sensibil. Este hipoalergenic si nu contine parabeni. Ingredientele sale reduc senzatia de prurit, iritatiile si disconfortul de diferite origini ale pielii sensibile si inlatura cu delicatete impuritatile.


Produsele sunt prezentate intr-un ambalaj foarte practic, mi-a placut acest aspect foarte mult. Apreciez si ambalajul produselor daca se ridica pe masura eficientei lor. Noua gama cu siguranta ca o voi incerca si v-o recomand cu mare drag. Nu ezitati sa le achizitionati, caci Farmec este o firma de produse serioase, care pe mine m-a cucerit de-a lungul evolutiei sale. Diferite produse de beauty cum ar fi ojele sau cele de ingrijire (sampoanele) sunt nelipsite din "recuzita" mea de ani buni. De aceea am curajul sa vorbesc despre produsele lor, efectiv, fara perdea! Toti suntem diferiti, avem cerinte si exigente diverse cand vine vorba de produsele de ingrijire, niciodata nu cadem de acord unii cu altii (sau foarte rar!) si discutiile despre ele desfasurate cu prietenele la o cafea sunt subiectul principal de pe buzele fetelor.

O lupta care pentru mine a fost pana mai ieri interminabila, astazi si-a gasit sorti de izbanda in aceste produse. Dar mai raman si alte lucruri la care cautam raspunsuri. Cheia succesului este sa cauti informatii in fiecare zi si sa nu te dai batut!

Articol scris pentru SuperBlog 2014!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu