miercuri, 23 decembrie 2015

De unde moda cu marsupiu?

Se stie ca daca intrebi pe cineva la ce ii zboara gandul atunci cand pronunti cuvantul marsupiu, majoritatea vor raspunde, fara sa stea pe ganduri: un cangur! Ei, dar stiati ca nici cangurii nu au avut marsupiu la inceput si mamicile cangur erau nevoite sa isi care puisorii in brate? In cazul in care nu stiati, un pui de cangur nou-nascut nu masoara mai mult decat degetul mic de la o mana, iar bietele mamici nu isi puteau apara copilasii atat de bine de frig si intemperii, din cauza dimensiunilor lor mici. Vazand lacrimile de ajutor pe care le varsau, Dumnezeu S-a indurat de mamicile cangur si le-a inzestrat cu un marsupiu, menit sa apere puii. De atunci, cangurii au marsupiu!   - Legenda este un pamflet inventat de mine si trebuie tratat ca atare!

Dar multumita acestor animale, Scutecila.ro a creat pentru viitoarele si actualele mamici marsupiul ergonomic care sa le ajuta sa isi tina pruncii in siguranta. Sigur Scutecila.ro va vor cuceri din prima vizita virtuala, pentru ca Scutecila.ro este un magazin online multi-brand, ce promoveaza purtarea sanatoasa a bebelusilor. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca toata greutatea este centrata intr-un punct de sprijin care nu afecteaza coloana si nici pozitia corpului. Ceea ce inseamna ca nu provoaca dureri de spate, de umeri, de solduri etc. Cat mai multe mamici moderne adopta moda unui astfel de port-bebe , deoarece au cunoscut efectele pozitive pe care un astfel de accesoriu il are, mai ales asupra corpului bebelusului. La inceput, credeam ca este doar un moft pe care unele femei il au: este mai portabil si nu la fel de greu de manuit, precum un carucior, ca doar nu ne place sa impingem prin tot orasul un carucior greu, cu fel si fel de jucarii, biberoane sau suzete, pe care le pierdem pe drum din cauza unui hop sau a unei trepte. Documentarea m-a facut sa vad contrariul!

Ce inseamna o pozitie corecta a corpului intr-un port-bebe, de fapt? Aceasta este cu genunchii putin mai sus decat soldurile, funduletul si piciorusele copilului formeaza astfel litera M, iar spatele este usor curbat, ca in forma literei C. Pozitia M, explicata mai sus, este pozitia naturala de sedere si de purtare a copilului, iar atat doctorii pediatri cat si doctorii ortopezi o recomanda, datorita faptului ca este cea mai corecta din punct de vedere ortopedic. Ca sa nu mai spun ca este si foarte confortabila!
Ca mama, nu cred ca ai concepe sa faci compromisuri cand vine vorba de sanatatea copilului tau si eu iti impartasesc intru totul aceasta opinie, chiar daca eu nu ma aflu in aceeasi pozitie ca si tine. Dar noi, femeile, avem darul de a purta de grija si de a asigura grija si siguranta, chiar din fazele incipiente, indiferent de caz. Si eu consider acest lucru un dar!



O prietena foarte buna, proaspata mamica, ajunsese sa isi faca prea multe griji in privinta transportului copilului ei, dupa ce acesta a venit pe lume. Problema ei si probabil a multor mamici, a fost mijlocul de transport. Un carucior ar fi costat-o mult prea mult si cauta o metoda mai ieftina, dar practica, de inlocuire a primei variante. I-am facut cunostinta cu Scutecila.ro si chiar i-am recomandat marsupiul ergonomic din gama Manduca, de care s-a declarat profund multumita si pentru care imi multumeste si astazi.
Dragi (viitoare/actuale) mamici, nu mai aveti acum scuza sa nu va echipati cu un marsupiu semnat Scutecila.ro! De ce? Pentru ca Scutecila iti ofera spre testare produsele, ca sa vezi daca ti se potrivesc tie si bebelusului tau, ofera transportul gratuit pentru comenzile mai mari de 199 lei si garantia confortului absolut al copilului. Promotiile site-ului nu au cum sa treaca neobservate, mai ales ca noua, femeilor, ne plac la nebunie promotiile si reducerile! Ca sa nu mai spun ca blogul lor organizeaza si concursuri din cand in cand, cu premii foarte frumoase.
    
Cred ca e timpul sa imbratisam si noi moda marsupiu, pe care canguritele au lansat-o si nici macar nu au idee cat de in voga a ajuns aceasta, in zilele noastre! Grija si confortul nu sunt un moft, ci sunt o necesitate, mai ales in primii nostri ani de viata!
Scutecila.ro are un marsupiu pentru fiecare mamica, caci noua ne place sa fim mereu in ''pas cu moda''!     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu