duminică, 3 ianuarie 2016

Cum ne detoxifiem organismul dupa sarbatori?

Da, au trecut sarbatorile cele mai frumoase si asteptate din an, dar alimentele si preparatele din carne inca ne mai fac cu ochiul din frigider. Ca doar e pacat sa risipim atata mancare buna, nu? Eu zic ca este momentul sa spunem stop exceselor si sa incercam sa aducem organismului nostru si vitaminele si mineralele de care are atata nevoie, chiar si in sezonul rece. 
Stiu, stiu, imi veti zice ca de obicei, curele de detoxifiere se fac primavara si toamna. Eu zic ca bine ar fi sa suplimentam zilnic corpul cu vitamine, dar nu la vitaminele care se afla in suplimentele alimentare pe care le cumperi din farmacii ma refer acum, ci la fructe si legume proaspete! Vitamine undercover! 

Partea buna este ca avem de unde alege! Va prezint 3 fructe care aduc N beneficii, sunt o gustare ideala intre mese, dar te si ajuta sa elimini din kilogramele in plus!

1) Marul

Dupa cum vedeti, pe primul loc in top se afla marul! Deloc surprinzator, mai ales ca ultimele cercetari au demonstrat ca marul este cel mai complet aliment din punct de vedere al vitaminelor de care avem nevoie zilnic. Asadar, indiferent de culoarea marului, acestea sunt sursele importante de vitamine si minerale de care avem nevoie zilnic. Si nu sunt benefice doar pentru sanatate, te pot ajuta sa pierzi si in greutate.
Alte beneficii: previne infarctul, reduce glicemia, scade colesterolul, alunga pofta de dulce,are grija de digestie etc.

2) Ananasul

Alimentul minune, care arde efectiv grasimea de pe abdomen, este ananasul! Este un fruct exotic, care pe langa vitamine si minerale, ofera o sursa buna si de micronutrienti, foarte sarac in calorii. Este un diuretic foarte bun si previne depunerea grasimilor in organism. Sfatul meu? Include-l in alimentatia zilnica!


3) Fructele de padure

Iar aici avem incluse : capsunele, coacazele negre/rosii/albe, murele, zmeura rosie/galbena, merisoarele, afinele si agrisele. Este bine cunoscut faptul ca fructele de padure contin cantitati mari de antioxidanti, care previn imbatranirea celulelor. Ce sa mai, tinerete din interior! Iar gustul lor aromat nu se compara cu al altor fructe!

Dupa atatea mancaruri grele, cred ca trebuie sa includem cateva fructe sau legume proaspete, in functie de preferinte. Eu v-am aratat topul meu, dar sunt curioasa ce fructe iubiti/consumati voi! Astept cu mare drag comentariile voastre!
Sper ca 2016 sa fie pentru voi plin de bucurii, sanatate, voie buna si tot ce va doriti!

Pana data viitoare, va pup si va imbratisez!

Un comentariu:

  1. Stimați investitori / Candidați financiare.

    Suntem un privat inregistrat Investitori / împrumut Creditor, Ai nevoie de asistență financiară? Ești în mizerie financiară sau datorii? Noi oferim împrumut la o rată a dobânzii de 3% la 1 an la 30 de ani de rambursare perioadă de durată pentru individuale și companiile care au nevoie de asistență financiară și la orice parte a world.We da împrumuturi variind de la 5.000 $ la $ suma de 500.000.000, MONEDE: USD, CAD, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, credite MUR, EURO.Our sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Pierdeti dormi noaptea îngrijorătoare cum să obțineți un creditor de împrumut legit? Ești în sărăcie? Ai nevoie de asistență financiară (împrumut) pentru a stabili-o afacere? Noi vă putem ajuta financiar.

    Interesate individuale sau societățile ar trebui să ne contactați prin: E-mail: {betty.mabel227@gmail.com}

    Numele complet:
    Suma necesară:
    Durata de împrumut:
    Scopul creditului:
    Numar de contact:
    Țară:
    Stat:
    Sex:
    Salutari

    a dvs. în Serviciu,
    Betty Mabel
    E-mail: betty.mabel227@gmail.com

    RăspundețiȘtergere