duminică, 30 octombrie 2016

Ce-ti mai trebuie cazare, cand ai masina cu de toate

Nu stiu cum se face ca cele mai neasteptate lucruri vin peste mine exact atunci cand ma aflu in vacanta, la mare. Lucruri mai mult sau mai putin marunte, ce imi strica buna dispozitie pe moment. Dar una singura le intrece pe toate si va voi povesti imediat ce, in randurile care urmeaza. Bineinteles ca s-a intamplat tot intr-o vacanta la mare...

Se intampla sa fie prima vacanta la mare in doi. Da, eu si alesul meu ne-am facut planuri ca in vara ce tocmai a trecut, sa mergem cateva zile la mare. Nici prea mult, nici prea putin, nici la 4 stele, dar nici la -1, undeva pe la mijloc, cautam niste conditii cat de cat decente de cazare.

Cand in sfarsit am gasit ceva, ne-am facut imediat rezervarile si deja planuisem sa pornim la drum de a doua zi. Partea cea mai distractiva, atunci cand pleci in calatorii mai lungi cu masina: aranjarea bagajelor in portbagaj, aranjarea gustarilor si. de ce nu, a unor paturici de urgenta, pe bancheta din spate si - mai ales - montarea unui GPS la bordul masinii, ca sa fim siguri ca nu ne ratacim pe drum.

Sursa foto

Zis si facut, iata-ne pornind si la drum, undeva pe la ora 2-3 noaptea ca sa evitam traficul infernal de care tot auzeam la TV. Dar mare teapa ne-am luat, ca dupa iesirea din capitala, pe autostrada, am prins ditamai coloana de masini (din care nu am scapat prea usor). Sincera sa fiu, ma apucase groaza gandindu-ma ce tare ne vom plictisii amandoi, in trafic. Ma gandeam sa trag un pui de somn, cand alesul meu imi zice:

- Hai sa punem un videoclip si sa facem karaoke!

- Stii ca mai ai doar 5% baterie la telefon, nu?

- Nu ma refeream la telefon, ci la computerul de bord.

- De cand face el asa smecherii? Sa nu imi spui ca intri si pe Youtube, ca nu te cred!

- Ba da!

- Credeam ca are doar navigatie auto ... 

In fine, discutii aprinse si siropoase pe tema asta, eu chiar nu stiam ca masina noastra poate sa faca acest lucru, dar noroc cu Alesul, ca a apelat la Edotec si astfel am scapat de plictiseala din trafic!

Sursa foto

Nu ati auzit pana acum de Edotec? Nici eu nu as fi stiut de ei, daca nu era prietenul meu asa pasionat de gadgeturi auto! Edotec este magazinul online cu cel mai diversificat stoc de produse In Car Entertainment din Romania cu peste 3500 de produse disponibile. Fain, nu?

Ei bine, timpul in trafic parca zboara atunci cand faci karaoke. Nici nu stiam cat de amuzant poate sa fie acest sport, mai ales ca am avut playlist-ul nostru preferat! Fara sa ne dam seama, ne-am trezit la mare... si aici alta patanie!
Ajungem la locul de cazare, mergem la receptie, unde am aflat cu stupoare ca nu mai era nicio camera libera!

- Asta e chiar culmea! Cum sa nu existe, doar am facut cazare cu o zi inainte, am zis eu.

- Poate gasim in alta parte...

- Suntem in plin sezon estival, nu cred ca mai gasim nimic!

Si chiar nu am mai gasit. Norocul nostru a fost, in cele din urma, tot masina! Dupa o zi intreaga de bantuit si cautat cazare, am ramas pagubasi, intr-o parcare, foarte aproape de plaja. Noroc ca eram foarte echipati cu paturi calduroase si cu mancare la discretie, pentru ca am decis sa dormim peste noapte in masina.

- Of, ce plictiseala! E ora zece abia, lumea iese la plimbarea de seara, iar eu imi voi rata emisiunea preferata din cauza unor neseriosi, cu cazarea lor cu tot!

- Nu te impacienta, putem vedea si emisiunea.

- Tu te-ai carat cu televizorul dupa tine?

- Nu eu, dar masina da!

Da, da, tot de la Edotec vine smecheria asta! Prietenul meu a instalat si un TV Digital, ca sa putem urmari emisiunile preferate din masina. Daca stiam ca masina noastra fusese asa 'tunata' de la inceput, nu ma mai oboseam sa fac rezervari (noroc ca nu am dat niciun ban in avans).
Si uite asa a trecut vacanta noastra la mare, 'cazati' la masina. Si a fost atat de frumos si de distractiv, incat sunt convinsa ca se va repeta aceasta noua experienta.

Sursa foto

Cum puteti sa va 'cazati' si voi ieftin, la mare? Simplu: faceti cumparaturi pentru 'tunare' interioara de pe Edotec.ro . Avantajele sunt numeroase si deloc de trecut cu vederea:

- gama variată de produse;
- produse disponibile în stoc, cu livrare în maximum 2 zile;
- suport tehnic dedicat, pentru instalare sau orice fel de întrebări privind produsele comercializate;
- garanție 24 luni pentru majoritatea produselor;
- achiziționarea cu factură;
- livrare gratuită pentru majoritatea produselor;
- toate produsele comercializate sunt testate.

Si nu sunt eu o mare specialista, dar cred ca fiecare a gasit cel putin un lucru, din lista de mai sus, pe care ar dori sa il aiba in masina lui. Am dreptate?

Articolul este un pamflet, dar poate fi un model de inspiratie pentru viitoarele vacante!

Articol scris pentru SuperBlog 2016!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu