joi, 13 aprilie 2017

Ingrijirea naturala Farmec

SUPER_BLOG_bambus-300x300.png (300×300)
Sursa foto
Intotdeauna mi-a placut ingrijirea tenului si a corpului. Daca dupa produsele de machiaj nu ma dau asa in vant, ei bine, cand vorbim de produse de ingrijire corporala povestea este cu totul alta! Fiind o fire mai simpla si mai naturala (poate prea naturala, cum spun unii), mereu am simtit o chemare pentru produse de ingrijire: crema de fata, de maini, geluri de dus, sampoane, masti faciale, deodorante etc.
Si am observat ca lumea a inceput sa acorde din ce in ce mai multa atentie ingredientelor naturale din produsele pe care le foloseste in mod frecvent (creme, sampoane, unturi de corp), deoarece a inceput sa descopere, de fapt, beneficiile minunate si de necontestat ale acestora in ritualurile de frumusete. Eu am inteles de vreme buna aceste aspecte, tocmai de aceea am inceput sa indragesc foarte mult produsele de ingrijire, cu ingrediente naturale pentru ca, stim cu totii, este mai bine sa previi ceva, decat sa tratezi!

O marca de incredere, care a castigat increderea multor femei din tara, este Farmec! In cazul in care nu stiati, Farmec si-a inceput activitatea in anul 1889 - fiind considerata prima si cea mai importanta companie romaneasca de produse cosmetice - cand au luat nastere, la Budapesta, laboratoarele Molnar Moser. Iar in ultima gama lansata de acestia, specialistii lor au creat o varietate mare de produse cosmetice dedicate tuturor varstelor, mizand in mare parte pe ingrediente naturale(exact asa cum imi place mie).
Despre cea mai noua linie de produse va pot spune ca are la baza ingrediente naturale ce asigura eficienta produselor din toate gamele disponibile, o absorbtie rapida si o foarte buna compatibilitate cu pielea. Formulele lor sunt usoare, fara parabeni si cu parfumuri hipoalergenice. Este o gama adaptata perfect necesitatilor unei familii intregi!

1889.jpg (756×400)
Sursa foto

Fiind o marca de incredere, nu aveam cum sa o trec cu vederea, mai ales acum, cand Farmec si-a completat portofoliul cu atatea produse noi, menite sa acopere orice tip de nevoie ai avea, atunci cand vine vorba de ingrijirea personala. Pana la urma, brandul romanesc ofera ingrijire naturala prin toate produsele lor. 

Farmec si-a luat angajamentul urmator:

1) Implementarea, mentinerea, monitorizarea si imbunatatirea politicii in domeniul calitatii.
2) Controlul tehnic de calitate pentru materiile prime, ambalaje, semifrabricate si produse finite, in cadrul societatii.
3) Analiza si monitorizarea parametrilor de mediu.

Ingrijirea corporala, cu ingrediente naturale, a fost o deprindere pe care am adoptat-o si pe care o recomand, cu drag, oricui. Iubesc sa ofer cadou, in mare parte, produse de ingrijire, deoarece ma gandesc si la binele celor dragi, nu doar la al meu. Si in ceea ce ma priveste pe mine, stiu ca nimic nu ma face mai fericita decat sa primesc in dar produse din aceasta categorie (sapunuri lichide crema, sampoane, geluri de dus si asa mai departe). 
Recent, am facut o vizita magazinului online Farmec si am pus ochii deja pe cateva produse, pe care vreau sa le achizitionez, pentru a le face cadou cu ocazia sarbatorilor Pascale.
533-farmec-crema-antirid-50-ml-cutie-2.jpg (900×900)
Sursa foto
Este vorba despre un sapun lichid Sensitive cu glicerina, special ales pentru bunica mea (deoarece ea spala foarte des vase si mainile ei sunt predispuse deshidratarii - de aceea vreau sa ii ofer in dar un sapun lichid hidratant), cat si o crema antirid cu argan.
Nu puteam sa sar peste sampoane, lotiuni de corp si laptele nutritiv de la Doina (si acum am o sticla cu acest produs - este preferatul meu si nu as renunta niciodata la el, indiferent de ce produse de ingrijire am in folosinta). Iepurasul de Paste (aka eu) ii va rasfata pe toti cei dragi, deoarece merita si eu (ca si toata lumea, de altfel), cea mai buna ingrijire naturala. Farmec, fiind prietenul meu de nadesjde in astfel de situatii, nu m-a lasat nici de aceasta data la greu. Noile game, disponibile deja pe site, contin ingrediente naturale si mirosuri placute. Iar ambalajele lor sunt in ton cu primavara, foarte frumoase si simple - aproape la fel de naturale ca si ingredientele din compozitie.

Farmec si-a propus, fara doar si poate, sa isi rasfete clientii, asa cum stie mai bine. Acest lucru este vizibil cu ochiul liber - rezultatele utilizarii produselor lor vorbesc de la sine. Eu sunt clienta fidela a acestei marci. Si cu siguranta voi recomanda, cu mare drag Farmec, deoarece este brandul in care am incredere si care a avut efecte vizibile si la mine. Ofera-ti si tu ingrijirea naturala, cu Farmec!

Articol scris pentru proba nr. 17 Spring SuperBlog 2017!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu