luni, 9 octombrie 2017

Farmecul vine din interior

Nu stiu despre voi, dar eu pot spune ca adolescenta mea nu a fost tocmai usoara. De ce? Deoarece in perioada pubertatii (ca la majoritatea adolescentilor) m-am confruntat cu cel mai negru cosmar: acneea. Stiu ca multi spun ca este o faza trecatoare, dar din pacate eu am fost ghinionista care s-a ales cu un ten acneic, am capatat si cateva mici cicatrici inestetice de la ea si inca mai am episoade din acestea (ce-i drept mai rar, dar si atunci cand le am este horror), chiar si acum dupa ce am trecut de adolescenta. 

De multe ori mostenirea genetica este de vina pentru acest lucru. Dar...

Statisticile oficiale au demonstrat faptul ca mai mult de 90% dintre adolescenti vor suferi la un moment dat de acnee. Pe langa o alimentatie sanatoasa si igiena zilnica a fetei, acum s-a inventat si o gama completa de ingrijire a tenului acneic: Gerovital Stop Acnee.

Sursa foto

Despre gama Gerovital ati auzit sigur! Este o marca de incredere, foarte cunoscuta, care produce niste produse eficiente create de specialisti in acest domeniu, special pentru nevoile individuale ale fiecaruia. 

Cea mai noua gama de ingrijire a fost special conceputa pentru tenul cu imperfectiuni si reprezinta primul pas catre o piele sanatoasa si un chip luminos - pe care atat fetele, cat si baietii aspira sa il aibe. Avand produse cu eficacitate antiacneica demonstrata clinic, gama Gerovital Stop Acnee este tratamentul recomandat de specialistii Gerovital pentru ingrijirea tenului gras, mixt sau acneic, iar produsele trebuie folosite conform schemei de tratament astfel:

1 – curățare / purificare;
2 – acțiune / tratare;
3 – mascare / camuflare.

Sursa foto

Personal, cel mai mult m-a atras gelul spumant purifiant, deoarece asigura spalarea blanda si eficienta a fetei, fara sa usuce pielea. De asemenea, indeparteaza impuritatile si excesul de sebum. Mie acest pas mi se pare cel mai important si il consider cel mai necesar. Eu nu rezist o zi fara sa imi curat tenul cu un gel spumant, mai ales cu unul care combate acneea si mai este si la un pret accesibil oricui.

Cu toate ca gama cuprinde destul de multe produse, un altul care mie mi se pare indispensabil este pachetul cu benzi de curatare a punctelor negre. Eu ma confrunt si cu aceasta problema, foarte suparatoare, in zona T in mod deosebit, dar si pe zona maxilarului, iar acest produs indeparteaza punctele negre, eliberează porii si forma anatomica si materialul special asigura o utilizare usoara si eficienta. 

Cutia conține 8 benzi:
2 x 2 bucăți pentru frunte/bărbie
1 x 4 bucăți pentru nas

Off-topic: Nu cred ca trebuie sa mai mentionez cat de suparator este si acest aspect.

Sursa foto

In concluzie, datorita noii game Gerovital Stop Acnee, nimeni nu mai trebuie sa sufere in tacere din cauza acneei, care apare oricand are ea chef, mai exact in cele mai nepotrivite momente din viata noastra. Folosita in mod constiincios, puteti sa va bucurati de o piele curata, fara imperfectiuni, ca sa puteti da liber la selfie-uri!

Articol scris pentru proba nr. 4 SuperBlog 2017!

2 comentarii:

  1. Si eu m.am confruntat cu acneea si acum am cicatrici, din pacate. Am auzit de noua gama de la Farmec si chiar sunt curioasa de cum s.ar comporta cu tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Important este sa nu ne mai provocam ulterior si alte cicatrici. Eu am aceasta problema deoarece in adolescenta nu ma puteam abtine sa nu umblu pe fata. Iti multumesc pentru feedback!

      Ștergere